PRIČE IZ MOG ŽIVOTA, Antun KladarićPRIČE IZ MOG ŽIVOTA, Antun Kladarić
Product Code: WPRZ-130068

PRIČE IZ MOG ŽIVOTA, Antun Kladarić

8,89 €
Manufacturer Redak


Sažetak:


Knjiga je skup kratkih priča – prikaza interesantnih scena iz života autora, od tridesetih godina dvadesetog stoljeća do današnjihi dana, prateći njegove korake od seoske škole i života na selu, preko srednje škole, drugog svjetskog rata, bogoslovije, bijega prema Blajburgu, prvog zaposlenja, obitelji, sve do mirovine. Knjiga je puna ne samo detalja koji su interesantni njegovoj obitelji nego su te priče i vrlo interesantne sličice iz života, rada, tehnologije i društva tih godina.

Bilješka o autoru :

Rođen 1928. godine u selu Podcrkavlje poviše Slavonskog Broda, gdje se neki Franyo Kladarić spominje već u popisu stanovništva iz 1698. Školovan za strojara a u duhu radio-amater i eletkrotehničar imao je u struci istraživačkoga dara i izleta u druga područja te puno profesionalnih uspjeha i priznanja. Privatno blag i razložan suprug i otac dva sina, uvijek zlatnih ruku za vlastitu kuću i susjede, i nadasve odličan pripovjedač.

Ključne riječi:
memoari, Podcrkavlje, Slavonski Brod, Selce, tvornica Đuro Đaković Slavonski Brod, tvornica Bratstvo Novi Travnik, tvornica Končar Zagreb

Link:
http://antun.kladaric.net
E-mail: Antun Kladarić

Naslov: Priče iz mog života
Autor: Antun Kladarić
Broj stranica: 274
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-068-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.