Elizabeta_Majstorović_Bljeskovi_webknjizara_redak_WEB_1327
Product Code: W-1327

BLJESKOVI, Elizabeta Majstorović

10,62 €
Manufacturer Redak

Sažetak:
Vanesa je tinejdžerica koja dolaskom u srednju školu upoznaje Danijela, mladića koji ju je iz nepoznatog razloga zaintrigirao. Roman prati Vanesine doživljaje i osjećaje, njezino odrastanje i lekcije koje uči o životu.

Bilješka o autorici:
Elizabeta Majstorović (r. Kovačić) rođena je 2. veljače 1993. u Virovitici. U rodnome gradu završila je osnovnu i srednju školu, a na fakultet odlazi u Zagreb. Godine 2016. diplomirala je kroatistiku (nastavnički smjer) i pedagogiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovala je na brojnim književnim natječajima, između ostalog i na međunarodnom književnom natječaju Kristalna pepeljara za najbolju kriminalističku priču u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Virovitici. Godine 2022. u zborniku Kristalna pepeljara objavljena je i njezina priča T u srcu.

Ključne riječi: roman, roman za mlade, ljubavni roman, ljubav, prijateljstvo, adolescencija, odrastanje

Naslov: Bljeskovi
Autorica: Elizabeta Majstorović
Broj stranica: 128
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-863-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

 

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.