Neven_Ninić,_Ivan_Tolj_Prijenos_topline_i_tvari_webknjizara_redak_WEB_1278
Product Code: W-1278

PRIJENOS TOPLINE I TVARI, Neven Ninić, Ivan Tolj

9,29 €
Manufacturer FESB

Sažetak:

Tečaj prijenosa topline i tvari uveden je na diplomskom studiju strojarstva da bi se studentima omogućilo rješavanje problema koji nisu sasvim standardni. To su složeniji slučajevi provođenja topline, poznavanje mehanizama konvekcije i simultani prijenos topline i tvari. Ono što sva spomenuta različita područja povezuje jesu zajednički opći zakoni očuvanja energije, količine gibanja i tvari (najčešće izražene masom), te empirijski zakoni njihova prijenosa. U izlaganju gradiva u svim dijelovima matematička su izvođenja povezana s detaljnim interpretacijama njihova fizičkog sadržaja.

 

Bilješka o autorima:

Prof. dr. sc. Neven Ninić umirovljeni je redoviti profesore Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Njegovo područje interesa jesu termodinamika i pretvorbe energije.

Doc. dr. sc. Ivan Tolj docent je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Njegovo područje interesa je termodinamika, gorivni članci i vodikovi energetski sustavi.

Ključne riječi: Prijenos topline i tvari, metoda kontrolnih volumena, simultani prijenos topline i tvari u rashladnim tornjevima, vlažni zrak

E-mail: Kontakt

 

Naslov: Prijenos topline i tvari
Autori: Neven Ninić, Ivan Tolj
Broj stranica: 118
Nakladnik: FESB
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-290-110-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.