Domagoj_Rogulj_Odlazni_peron_webknjizara_redak_WEB_1250
Product Code: W-1250

ODLAZNI PERON, Domagoj Rogulj

Sažetak:

Zbirka „Odlazni peron“ je bilješka jednog vanjskog i unutarnjeg putovanja u formi poezije i ilustracija. Ona poziva čitatelja na obilazak različitih predjela Europe, te povratak ishodišnom Mediteranu kao portalu za ulazak u vlastiti unutarnji svijet i njegovo hrabro istraživanje. Na tom se putu čitatelj susreće s pojavama današnjeg doba, od nezaustavljivog razvoja tehnologije do utjecaja društvenih mreža i drugih fenomena koji oblikuju složeni portret suvremenog čovjeka, često ga udaljavajući od sebe samoga. No, ispod svih tih slojeva čovjek je i dalje „nešto više/ od zbroja svojih bjegova“, a poezija sredstvo osvještavanja te istine.

 

Bilješka o autoru:

Domagoj Rogulj rođen je u Splitu 1978. godine. „Odlazni peron“ njegova je druga pjesnička zbirka, nakon „Palme na sjevernoj polarnici“ koju je objavio u vlastitom izdanju 2019. Pjesme su mu objavljivane u časopisima Poezija i Riječi, kao i na književnim web portalima, te čitane na Radiju Split i na Trećem programu Hrvatskog radija. Ušao je u širi izbor za Nagradu za književnost   na   društvenim   mrežama  Post   Scriptum  2018.   godine.   Uz   pisanje  poezije,   u slobodno vrijeme bavi se i crtanjem i ilustracijom. Trenutno živi i radi u Zagrebu.

Ključne riječi: Odlazni peron, poezija, ilustracije

 

Naslov: Odlazni peron
Autor: Domagoj Rogulj
Broj stranica: 90
Nakladnik: Ogranak Matice hrvatske u Splitu
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-7797-55-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.