Sanja_Uskoković_SAVJEST_PROGOVARA_webknjizara_redak_WEB_1239
Product Code: W-1239

SAVJEST PROGOVARA, Sanja Uskoković

11,95 €
Manufacturer Alea Osijek d.o.o.

Sažetak:

Ova polemika između Duha Svetoga i Suzane ima tendenciju ići kontroverzno. Radi se o moralnim pitanjima. Govori o bolesti, krizi i terapiji sa individualnog gledišta ali se isto tako može i globalno primijeniti na krizu koja je zahvatila naš narod a i šire područje. Pouzdanje u Božju Providnost kao misao vodilja na putu do cjelovitog ozdravljenja i oslobođenja. Postavlja se pitanje hoće li se čovjek oglušiti na Božji govor u svojoj savjesti i jesmo li spremni biti njegovi svjedoci. Potrebno je dovesti do kraja radikalnu revoluciju svijeta koja obećava obnovu cijelog društva počevši od pojedinaca.

 

Bilješka o autorici:

Sanja Uskoković rođena je 17.04.1979. god. U Virovitici, odrasla u Gradini – mjestu pokraj. S 18 godina odlazi u Osijek gdje do danas živi. Završila je Pravni fakultet. Neudana. Godinama se bavi duhovnošću i proučava njezine zakonitosti u sklopu udruge „Zajednica molitva i riječ“ čiji je aktivni član. Hagioterapija kao metoda za ozdravljenje čovjekove duhovne dimenzije joj je pomogla više puta u životu da prebrodi krize i traume koje su je snašle. Oduvijek ju je zanimala više teologija nego pravo. Smisao života je pronašla u vjeri. U beznadnim vremenima nije gubila pouzdanje u Boga koji ju je uvijek na novi način oživljavao iznutra i vodio putem obraćenja k spasenju. Knjiga je nastala kao nadahnuće uslijed krize, kao radna terapija vođena Božjom prisutnošću u ovim teškim vremenima. Duhovne i moralne vrednote, depresija, bolest, nepravda, molitva, duhovnost, Duh Sveti, prorok, Providnost, sloboda, mir, savjest, izlaz iz krize, ljubav, spasenje, milost, svjedoci, obnova, duhovne zakonitosti, nutarnji govor

 

Naslov: SAVJEST PROGOVARA
Autorica: Sanja Uskoković
Broj stranica: 104
Nakladnik: Alea Osijek d.o.o.
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-59803-1-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.