Zrinka_Kružić_Putovanje_webknjizara_redak_WEB_1206
Product Code: W-1206

PUTOVANJE, Zrinka Kružić

9,29 €
Manufacturer Redak

Sažetak:

Priča o ljubavi tako velikoj, da je i Nebo pomoglo da se ona ostvari. Odvija se u razdoblju Prvoga i Drugoga svjetskog rata. Razdvojene stradanjem u Prvom svjetskom ratu duše dvoje zaljubljenih vraćaju se u ovaj svijet, u isto geografsko okruženje iz kojega su potekle, nebi li se našle i ostvarile svoju ljubav. Drugi svjetski rat ih ponovno razdvaja, ali sudbina nju, korak po korak vodi k njemu, koji, ne znajući ni zašto ni koga, uporno čeka. Priča prati njihove živote i njezino putovanje.

 

Bilješka o autorici:

Rođena na samom početku Drugog svjetskog rata. Najranije djetinjstvo obilježeno joj je ratnim stradanjem i teškim životom izbjeglica, koje su morale napustiti svoj dom. Snažna roditeljska vjera u Božju pomoć razvija u njoj životni optimizam i uvjerenje da snagom duha i marljivošću možeš sam odrediti svoju budućnost. U oskudnom poslijeratnom životu knjiga je bila najvjerniji i svima dostupan prijatelj. Ona je oblikovala njezinu osobnost i podučila je životnim vrijednostima. Ljubav prema čovjeku odredila je njezino zvanje.
Stjecajem okolnosti , nakon dugog i opasnog putovanja kroz Drugi svjetski rat, obitelj dolazi u grad Sušak - danas dio grada Rijeke. Tu se nastanjuje i organizira život. 1965. godine završava studij medicine i time ostvaruje svoj djetinji san - biti liječnikom.
Osim pisanja stručnih radova i prevođenja stručne literature s engleskog, francuskog i slovenskog jezika ,drugih literarnih ambicija nije imala.
Ova priča, napisana u suton života, u vrijeme izolacije zbog Corone, rezultat je vlastite spoznaje o snazi ljubavi između muškarca i žene; snazi ,koja daje život, a životu daje smisao; snazi, koja može pobijediti i smrt. Morala je biti ispričana.

Ključne riječi: Srodne duše, reinkarnacija, Zadar, Sušak-Rijeka

Naslov: Putovanje
Autorica: Zrinka Kružić
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK 
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-721-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.