Martina_Žerovnik_Rupa_bez_Dna_webknjizara_redak_WEB_1194
Product Code: W-1194

RUPA BEZ DNA, Martina Žerovnik

100,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

U knjizi Rupa bez Dna, u prilozima, a pogotovo u dnevniku, pročitat ćete priču jedne sada zrele osobe koja svoje najteže razdoblje od četrnaeste do osamnaeste godine prolazi daleko od svojega doma. Tijekom osnovne škole u Dubrovniku bila je pet puta operirana i zračena zbog tumora na mozgu. Zbog toga joj je bilo jako teško jer je bila povučena, puno je izostajala s nastave te se nije uspjela uklopiti u svoju školsku sredinu. Svoje srednjoškolsko školovanje nastavlja u Zagrebu, što je i predmet ove knjige namijenjene svim mladima i djeci, a posebno roditeljima djece s posebnim potrebama, onima koji prolaze kroz životne nedaće i svima onima koji misle da bi im mogla pomoći. Jer usprkos svemu Martina je uspjela svojom hrabrošću i ustrajnošću izdržati sve.

 

Bilješka o autorici:

Martina Žerovnik rođena je 12. ožujka 1991. godine u Dubrovniku u kojem trenutačno živi sa samohranom majkom. Osnovnu školu završila je 2005. kada upisuje srednju upravnu školu u Zagrebu. Godine 2009. vraća se u Dubrovnik gdje 2015. upisuje preddiplomski studij Medij i kultura društva na Sveučilištu u Dubrovniku. U slobodno vrijeme bavi se kreativnim radom: slika na platnu, izrađuje dekupaž itd.

Ključne riječi: osnovna škola, tumor, operacije, srednja škola, Zagreb, odgojiteljice, druženje i odnosi s djecom s posebnim potrebama u ustanovi, patnja, nostalgija, povratak kući u Dubrovnik, obitelj, hobiji, snaga i hrabrost

E-mail: Martina Žerovnik 

 

Naslov: Rupa bez Dna
Autorica: Martina Žerovnik
Broj stranica: 68
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021
ISBN: 978-953-336-713-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.