Zoran_Kalinić_Elektrotehnika_za_strukovne_škole__(crno_bijeli_tisak)_webknjizara_redak_WEB_1170
Product Code: W-1170

ELEKTROTEHNIKA ZA STRUKOVNE ŠKOLE (CRNO BIJELI TISAK), Zoran Kalinić

13,27 €
Manufacturer Vlastita Naklada

Sažetak:

Udžbenik Elektrotehnika namijenjen je učenicima prvih, drugih i trećih razreda strukovnih škola za zanimanja Automehaničar, Automehatroničar i Instalater – monter i usklađen je s udžbeničkim standardom i sa suvremenim koncepcijama nastave.

Uspoređujući sadržaj udžbenika s okvirnim obrazovnim programima drugih zanimanja razvidno je da sadržaj udžbenika obuhvaća sadržaje više okvirnih programa predmeta Elektrotehnika i Osnove elektrotehnike i elektronike niza zanimanja u programima strojarstva A, B, C, JMO/DUAL.

Udžbenik je jezično i stilski prilagođen učenikovu razumijevanju, primjeren dobi učenika, a sadržaj teksta oprimjeren je velikim brojem jasnih ilustracija i grafičkih priloga, koji učenicima olakšavaju pratiti sadržaj nastavnog predmeta.

Nastavni sadržaji su oblikovani prema didaktičko-metodičkim načelima, na način da slijede logički niz od jednostavnog prema složenome, a nastavnici su slobodni organizirati vježbe i prilagoditi ih uvjetima škole.

Udžbenik je dostupan u elektroničkom obliku: www.kalinic.info

 

Bilješka o autoru:

Zoran Kalinić, prof. savjetnik u trajnom zvanju, rođen u Livnu 1957. god. završio je Pedagoški fakultet u Rijeci i stekao stručni naziv profesor strojarstva. Napisao je više udžbenika za srednje škole: Održavanje alatnih strojeva, Motori s unutrašnjim izgaranjem, Građa cestovnih vozila, Održavanje cestovnih vozila, CAD i projekt, Tehnologija strojobravarije, CATIA, Elementi cijevnih vodova i protoka, Tehnički materijali, Tehnologija obrade i montaže, Tehničko crtanje i dr.

Više o radu i postignućima autora na www.kalinic.info

Ključne riječi: Elektrotehnika, fizika, poluvodiči, izmjenična struja, generatori, elektromotori, transformatori, niskonaponske mreže i instalacije, elektronički elementi i sklopovi

Link: https://www.kalinic.info/

 

Naslov: Elektrotehnika za strukovne škole (tisak u boji)
Autor: Zoran Kalinić
Broj stranica: 100
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-49392-0-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.