Jadranka_Galiot_Prava_zvijezda_webknjizara_redak_WEB_1108
Product Code: W-1108

PRAVA ZVIJEZDA, Jadranka Galiot

60,00 kn
Manufacturer Redak

Iz recenzije:
Vesele i vedre priče u kojima djevojčica Petra upoznaje, ali i propituje svijet oko sebe malenim čitateljima pružit će ugodne trenutke te ih na neosjetan i zabavan način poučiti kako se to postaje prava zvijezda. Kao što kaže autorica: „… potrudi se biti zvijezda što sjaji kao ona na nebu. Vidiš da ona nema ni lijepe haljine, ni sandale, ni šljokice. Potrudi se biti zvijezda i svijetliti iznutra. Osvijetli mrak, nasmiješi se i bit ćeš zvijezda."

Sonja Zubović 

Bilješka o autorici:
Jadranka Galiot rođena je 1971. u Sremskoj Mitrovici. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, diplomirala je povijest i etnologiju. Piše poeziju za odrasle i dječje priče.
Kratke priče za djecu, među kojima se nalaze i priče iz ove knjige, objavljene su u dječjem časopisima Radost i Prvi izbor, od 2009. do 2012. godine, neke su u čitankama trećega i četvrtoga razreda osnovne škole. Priče su više puta izvedene na školskim i županijskim susretima recitatorske i dramsko – scenske smotre Lidrano.
U izdanju Panonskoga instituta u Gradišću, Austrija, 2014. te 2015. izašle su njene dvije zbirke priča: Samo dobra djela čine pčelu sretnom i druge basne i Putovanja su stvarno čarobna.

 Ključne riječi: dječja književnost, predškolska dob, priče za djecu, obitelj, odgoj djece

Naslov: Prava zvijezda
Autorica: Jadranka Galiot
Broj stranica: 90
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-738-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.