GROZNICA_ALEKSANDRA_-_Pronađi_sebe.i_sjeti_se_mene_Naslovnica_WEB
Product Code: W-1095

PRONAĐI SEBE...I SJETI SE MENE, Aleksandra Groznica

70,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Knjiga je osobna priča suvremene žene koja iz male slavonske sredine dolazi u Zagreb u potrazi za poslom. U Zagreb dolazi kao samohrana majka djevojčice. Zapošljava se u domu za stare i nemoćne kao njegovateljice te radi niz drugih poslova kako bi kćeri i sebi osigurala egzistenciju. U jednom od posjeta Slavoniji upoznaje Zorana, sadašnjega supruga i oca njezine još dvoje djece, Luke i Une. U knjizi se isprepleću priče o autorici bliskim osobama, govori o braku, razvodu, dnevnim događanjima, zagrebačkom potresu i virusu Covid-19. Autorica piše o samohranom majčinstvu dajući potporu svim ženama koje imaju tu ulogu. Govori o sreći i zadovoljstvu koju proživljava s djecom, suprugom i prijateljima. Piše o sebi, svom viđenju svakodnevice s pokojim komentarom i savjetom.

Bilješka o autorici:

Aleksandra Groznica rođena je 1977. godine u Osijeku. Osnovnu školu završava u malom mjestu između Vukovara i Osijeka, Dalju, a srednju ekonomsku u Vukovaru. Zbog nedostatka posla u rodnom mjestu, kao samohrana majka djevojčice Mihaele, napušta Slavoniju i dolazi u Zagreb. U Zagrebu radi kao njegovateljica u domovima za stare i nemoćne. U međuvremenu upoznaje sadašnjeg supruga, vjenčava se te rađa sina Luku i kćer Unu. Radila je i kao blagajnica u trgovini „Spar“. Obolijeva, operira kralježnicu i posvećuje se obiteljskom životu. Danas uživa u odgajanju svoje djece.

Ključne riječi: samohrana majka, sestra, bolest, ljubav, brak, život, trudnoća, bolest, razvod, svećenici, potres, politika, homoseksualci

E-mail: Aleksandra Groznica

 

Naslov: Pronađi sebe...i sjeti se mene
Autorica: Aleksandra Groznica
Broj stranica: 60
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-336-698-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.