T._A._Marra_Onaj_koji_ima_lijek_za_sve_webknjizara_redak_WEB_T._A._Marra
Product Code: W-1082

ONAJ KOJI IMA LIJEK ZA SVE, T. A. Marra

89,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Nakon dobivenog otkaza Lada se zapošljavanja kod Azre. Azra je vlasnica knjižnice na kotačima i upravo se sprema renovirati svoj mali putujući objekt. Filip je stolar koji će joj pomoći u tom pothvatu, a tu su još i njezina dva brata, ozbiljan Zoran i šarmantan Ozren.
Očito je da Filipa privlači Azra, ali njoj nije u planu zaljubiti se. Očito je da je Ozren bacio oko na Ladu, ali ona nema namjeru otvarati svoje srce, kao ni spanđati se sa šefičinim bratom.
Može li Azra prihvatiti nepredvidivo i neplanirano? Može li Lada vratiti vjeru u sebe? Hoće li obje svjedočiti ljubavi o kakvoj čitaju u ljubavnim romanima ili nečem sasvim drugačijem? Dvije prijateljice, jedna putujuća knjižnica, mnogo avantura.

Onaj koji ima lijek za sve ljubavni je roman u kojem se isprepleću različite životne priče, ljubavne zgode i zabune, provjeravaju obiteljski odnosi i nesporazumi, nježnosti i burni događaji. To je svakodnevica u kojoj živimo ispričana na šaljiv, blizak, nadasve topao i romantičan način.

Bilješka o autorici:

T. A. Marra ljubiteljica matematike, proučavanja ljudskog ponašanja i međuljudskih odnosa. Iako možda nije postala Superman, što je željela kad je bila mala, ima svoju superpower, a to je slušanje (bar tako kažu). Piše pjesme, kratke bajke i priče od srednje škole, a do sada je izdala samostalnu zbirku pjesama. Ovo joj je prvi roman. Kao i njezini likovi, vjeruje da je nemoguće moguće, kao i njezini likovi ima ideje koje u njezinoj glavi zvuče fantastično, ali u njihovoj realizaciji vrlo često nešto pođe u krivom smjeru. Voli rock i rock n roll, obožava plesati i piti pivo s Prijateljima (s velikim P). Kad ne piše, razmišlja o pisanju, ljubavi, ljudima, glazbi i paralelnim svjetovima. Čita o tim istima stvarima.

Ključne riječi: ljubav, zaljubljenost, prikolica, kampist, knjižnica, knjige, glazba, pobačaj

E-mail: T. A. Marra 

Link: https://www.facebook.com/marra.books 

 

Naslov: Onaj koji ima lijek za sve
Autorica: T. A. Marra
Broj stranica: 230
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-687-6
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.