RADIĆ_GORDANA_Ljepilo_za_svjetlopis_naslovnica_WEB
Product Code: W-1032

LJEPILO ZA SVJETLOPIS, Gordana Radić

80,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Ovo je autobiografska proza fragmentarnog pripovjedačkog pristupa. Kroz priču o slici (fotografiji) kao pokretaču radnje iščitavaju se povijesni događaji na društvenoj pozornici jednoga vremena i jedne sredine, te tim događajima dodirnuti portreti likova kao i portret sredine. Radnju prožima prelamanje prošlosti i sadašnjosti. Njihovom se isprepletenošću bavi autorica promatrajući ih, kritički, iz različitih zanimljivih rakursa svoga, i ne samo svoga, doživljajnoga iskustva.

Bilješka o autorici:

Gordana Radić je rođena u Imotskome gdje je provela djetinjstvo i mladenaštvo do odlaska na studij. Udajom i preseljenjem živjela kratko u Vrgorcu, potom u Splitu, gdje živi i danas. Radila je u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu, potom u Osnovnoj školi Pojišan (ranije „Vlado Bagat“) sa sretnim angažmanom u raznim područjima; likovnoj kulturi, hrvatskome jeziku, knjižničarstvu, bila ravnateljica škole…Pisala pjesme i priče pretežno za djecu, objavila dvije zbirke pjesama i monografiju o pokladnim običajima Imotskoga. Umirovljena je i nastavlja pisati i istraživati vrednote života i zavičajne baštine.

Ključne riječi: Svjetlopis, otac, Ruduša, strijeljanje, Imotski, djetinjstvo

E-mail: Gordana Radić 

 

Naslov: Ljepilo za svjetlopis
Autorica: Gordana Radić
Broj stranica: 162
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-667-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.