Josip Bauk_STAĐUNI_naslovnica_WEB
Product Code: W-1057

STAĐUNI, Josip Bauk

50,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Kažu da bez treće nema sreće. A ja sam sretan da sam uspio poslije „Gropa“ i „Kadena uspomena“ napisati treću zbirku „Stađuni“. Zaista bi bilo šteta zaboraviti mnoge drage prijatelje, trenutke i događanja u predivnom ambijentu moje Lokve Rogoznice. Godine prolaze, sa njima stađuni, Dalmacijom srce baterije puni.

Josip Bauk

Bilješka o autoru:

Josip Bauk rođen je u Splitu 31. svibnja 1951. godine od majke Ivke i oca Dragutina. Osnovnu školu pohađao je u Lokvi- Rogoznici i završio u Omišu. srednju stručnu spremu, zanimanje soboslikar završio je u Dugom Ratu. Kratko vrijeme radio je u Splitu, a od 1975. - 2006. bio je zaposlen u tvornici «Galeb» Omiš. Od 2007. nastavio sa sadnjom maslina da bi 2013.godine otišao u mirovinu bez mirovanja. Čitav život, od rođenja proveo je u Lokvi- Rogoznici. Zahvaljujući pokojnom ocu rano je zavolio more i ribolov.
Tako i danas najveći dio vremena bavi se najdražim hobijem - ribolovom.

Ključne riječi: mliko, tunja, maslina, majka, jubav, zvona, pisma, komin, riba, more, loza, bura, drača, smokva, stina, gustrina, škinja, šušta, lebić, parangal, motika, bikla, maštilo, lumin, korona,…Naslov: Stađuni
Autor: Josip Bauk
Broj stranica: 100
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-336-678-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.