JURIĆ_LJILJANA_Moj susret_s_Bogom_2_WEB
Product Code: W-1047

MOJ SUSRET S BOGOM 2, Ljiljana Lili Jurić

69,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Knjiga govori o istinskoj vjeri proizašloj iz poznavanja Boga i Njegove osobnosti. Uči što prava vjera jest i daje alate kako živjeti vjeru u svakodnevnom životu jer vjera je sve i ona puno olakšava život čovjeka kada je prigrli i živi po njoj. To je jedan ispravan način života koji uvijek daje nadu, ohrabrenje i uvijek gleda pozitivno na život jer polazi od stajališta da nas Bog voli i da se sve baš sve događa u našu korist iako mi to svojim umom ne možemo razumjeti jer je naš um ograničen. Znači vjera daje snagu ,čovjek vjere može se nositi sa bilo kojom situacijom u životu. To je preoblikovanje uma potpuno drugačijim stavovima od stavova ovoga svijeta koji nema vjere …

Bilješka o autorici:

Ljiljana Lili Jurić rođena je 26.07.1976.godine u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Tu je živjela do svoje 16.godine sve do rata nakon čega se s obitelji seli u Zagreb. Završila je Opću gimnaziju u Zagrebu i poslovnu školu Vern ( prva generacija studenata) za poduzetništvo i menagement. U Zagrebu zivi i radi sve do unazad 4 godine kada se spletom životnih okolnosti seli u Split na more. Inače oduvijek joj je želja bila živjeti u gradu uz more. Trenutno živi u Splitu i tu izdaje svoju treću knjigu MOJ SUSRET S BOGOM 2 koja ce imati svoje nastavke jer Bog neprestano čini nešto novo.

Ključne riječi: Bog, svjedočanstvo , duhovnost, vjera, ljubav, obraćenje, ohrabrenje, Isus

E-mail: Ljiljana Lili Jurić 

 

Naslov: Moj susret s Bogom 2
Autor: Ljiljana Lili Jurić
Broj stranica: 100
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-618-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.