Vinko_Brešković_Inventura_života_naslovnica_WEB
Product Code: W-1038

INVENTURA ŽIVOTA, Vinko Brešković

129,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Inventura života je autobiografija, memoarska priča jednog života prepunog uspona i padova. To je saga o jednoj obitelji u nastajanju. Nadasve je to knjiga o ljubavi, prijateljstvu, hedonizmu i velikoj upornosti. U njoj je opisan Bol 60-ih, Split 70-ih i Beograd 80-ih i 90-ih kroz autorove priče i detaljno analizirane likove koji su obilježili njegov život. Opisana je njegova preobrazba iz bogobojažljivog dječaka u čovjeka u sedmom desetljeću, opisani su svi burni politički događaji koji su neminovno utjecali na odluke i promjene koje su ga kroz život vodile. Vinkovo pisanje je vrlo iskreno, intimno, osobno i kako je sam rekao secirao se do kostiju, ogolio do kože. Vrlo otvorena, istinita priča jednog slijepog čovjeka koja teče, koja ima svoju vremensku dinamiku, koja čitatelja drži u napetosti poput uzbudljivog romana.

Bilješka o autoru:

Rođen 1956. u Bolu na Braču gdje je završio osnovnu školu. Srednju školu je pohađao u Splitu, a dalje školovanje je nastavio u Beogradu gdje ga je život stjecajem okolnosti odveo. Vraća se u Bol devedesetih pod nevjerojatnim okolnostima gdje i danas živi.

Ključne riječi: Autobiografija, roman, Bol, Brač, Split, Beograd

E-mail: Vinko Brešković 

 

Naslov: Inventura života
Autor: Vinko Brešković
Broj stranica: 342
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-668-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.