Radanović_Mara_Ljubav_naslovnica_WEB
Product Code: W-0986

LJUBAV – OSJEĆAJ BLAŽENSTVA I BOŽJEG SAVRŠENSTVA, Mara Radanović

70,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Predanje Gospodinu budi čežnju u duši za još većom blizinom, za još većim predanjem. Duša pri tom postaje sve svjesnija sebe, svoje malenosti, a s druge strane sve svjesnija Božje veličine. Tu pak izranja djetinje pouzdanje i želja za izručenjem u Božje ruke, jer Bog je otac pun ljubavi. Tu počinje teći Marina pjesma i pjesme koje govore o tome što se događa u nutrini “Kad otvoriš srce Gospodinu…” (str. 102).
Mara je iz svog odnosa s Bogom poput sv. Ivana, shvatila ono najbitnije, a to je da je Bog Ljubav. Tako nastaju pjesme jedna za drugom koje pjevaju o takvom Bogu i koje se s ljubavlju obraćaju Bogu koji je Ljubav. Zato “Uvijek ljubi” (str. 104), “Ljubav od Ljubljenoga” (str. 105), jer “Bože, tvoja ljubav je beskrajna” (str. 45), a on duši uzvraća “Dođi meni, dijete moje” (str. 50), “Dođi Ocu svome” (str. 51).
A što znači ljubiti i isplati li se ljubiti? Odgovor daje naslov –“Tko ljubi taj trpi i pati, a u vječnosti se isplati!”. Zato Ljubav ljubi i kad je napuštena…
Odgovor je dakle, uvijek u ljubavi i u odnosu s Bogom koji je Ljubav.
o. Petar Galić

Bilješka o autorici: Rođena 22.08.1962. godine u Brštanovu.

E-mail: Mara Radanović 

 

Naslov: Ljubav – osjećaj blaženstva i Božjeg savršenstva
Autor: Mara Radanović
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-672-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.