VUKOVIĆ_TONI_Poezija_u_svemu_WEB
Product Code: W-1040

POEZIJA U SVEMU, Toni Vuković

100,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Pjesme pišem svaki dan jer inspiracije mi ne fali. Pjesme govore o ljudima, prirodi, pojavama, životinjama, razno-raznim predmetima… Svakodnevne situacije i doživljaji potiču me na pisanje stihova. Upravo zbog toga rekao bih da spadam u posebnu vrstu pjesnika koji pišu ne samo o ljubavi, ljudima i sličnim “uobičajenim“ temama, već pišem i o nečemu što nije uobičajeno ili o nečemu gdje možda mnogi pisci ne bi pronašli temu, to jest inspiraciju.

Bilješka o autoru:

Toni Vuković rođen je 8. kolovoza 2001. godine u Virovitici. Pohađao je Osnovnu školu Vladimir Nazor u Virovitici te završava srednju Strukovnu školu u Virovitici smjer turističko-hotelijerski komercijalist. Bavi se raznim hobijima među kojima je i pisanje pjesama. Pisati pjesme počeo je 2015./2016. godine jednog dana u osnovnoj školi pod satom matematike. Veliki je kolekcionar mnogo čega, a najdraži su mu hobiji stripovi i numizmatika. Pisanje ga pokreće i tu se najviše opusti; piše čak i ono što se možda ustručava reći. Ima drugačiji pogled na svijet i s tim pogledom te iskustvima koje je prošao obuhvaća razne teme i piše o njima na svoj način. Volio bi se pročuti kao pjesnik koji je počeo pisati za vrijeme osnovne škole i od tada ne prestaje smišljati i pisati nove stihove koje će jednoga dana čitati sadašnje ili buduće generacije. Nada se da će svojim pjesmama pomoći ljudima da se oraspolože, opamete, razviju pa možda čak i promijene stav na bolje u svome životu.

Ključne riječi: Poezija, o svemu i svačemu, pisac o svemu

E-mail: Toni Vuković 

 

Naslov: Poezija u svemu
Autor: Toni Vuković
Broj stranica: 276
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-669-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.