slaven_slišković_pričao_sam_s_pticama_naslovnica_WEB
Product Code: W-1029

PRIČAO SAM S PTICAMA, Slaven Slišković

149,99 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Većina pjesama je napisana djevojci na naslovnici. Njoj je i posvećena knjiga. Sve pjesme su uslikane poezijom i shvatit ćete tek kad pročitate pa kad prođe jedno deset godina,  za dvadeset će vam sve bit jasno.

Bilješka o autoru:

Slaven Slišković je rođen 23. svibnja 1974. godine u Splitu. Završio je srednju školu u Splitu. U djetinjstvu se bavio vaterpolom u VK Jadran Split i bio član kadetske i juniorske reprezentacije. Bio je kapetan kadetima i juniorima Jadran Koteksa. 1999 osniva grupu Mister no u kojoj uglazbljuje svoje stihove i pjeva. Grupa je 2019 izdala svoj prvi samostalni album  sa 13 pjesama  u izdanju Dallas Recordsa. Zove se TAJ. Nakon 5 mjeseci grupa 2019 izdaje i drugi četverostruki album na Bandcampu sa 47 pjesama. Zove se POPLAVA OSEKE.

Poeziju objavljuje u više listova i časopisa. Objavio je zbirke stihova „Šibe poznatih maćeha“ (Split, 1997.), „Prodavaonica lakog streljiva i optičkih ciljnika“ (Split, 2004.), „Tvoja nevinost je popularna u mojoj ulici“ (Split, 2006.), Ženski petko (Split, 2012) i dramu „Jelenova suza“ (Split, 2005.).

Linkovi:

https://misternosplit.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/slijaaa/
https://twitter.com/slija9
https://www.youtube.com/user/MrSlijaa
https://soundcloud.com/apetanbroda

E-mail: Slaven Slišković

Naslov: Pričao sam s pticama
Autor: Slaven Slišković
Broj stranica: 244
Nakladnik: Redak
Godina izdanja:2020.
ISBN: 978-953-336-664-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.