Mila Nadrljanski_Models of practical training_naslovnica_WEB
Product Code: W-1003

MODELS OF PRACTICAL TRAINING, Grupa autora

150,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

U ovoj knjizi, autori su istražili uvjerenja stručnih rezultat o korištenju tehnologije putem tehnologije, pedagogije i znanja o sadržaju. Provedeni postupci praktičnih rezultata znanstvenog, tehnološkog, inženjerskog i matematičkog (STEM) programa ukazuju na poticajne rezultate praktičnih postignuća studenata. Nalazi su otkrili da su unutarnje i vanjske prepreke bile prisutne i utjecale su na to kako su nastavnici smjestili svoju pedagogiju u smislu tehnološke integracije.

Bilješka o urednicima:

Dr.sc. Mila Nadrljanski, Roguljić, izvanredni profesor, znanstveno polje: informatika i informacijske tehnologije, informacijske znanosti, grana komunikologija. Diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu 1984. i obranila magistarski rad u polju Automatike 1994. 2006. je dobila akademsku titulu doktora informacijskih znanosti, grana komunikologija. U 2011 je izabrana zaakademsku titulu izvanrednog profesora, područje društvenih znanosti, polje informacijskih znanosti, grana komunikologija. Dr.sc. Mila Nadrljanski ima bogat znanstveni i stručni opus; autor je 20 knjiga i više od 100 znanstvenih i stručnih radova. Trenutno radi na Pomorskom fakultetu u Splitu.

Dr.sc. Đorđe Nadrljanski, znanstveno polje: informatika i informacijske tehnologije; kolegiji: Menadžment informacijskih sistema, Informacijski sistemi, Metodologija znanstvenog rada i Informatika u obrazovanju. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva u Beogradu 1968., a magistrirao 1973. Obranio je doktorsku disertaciju u području kibernetike i informacijskih znanosti na Fakultetu političkih znanosti u Beogradu 1977. 1984. je izabran za redovitog profesora u znanstvenom području informatika i informacijske tehnologije. Dr.sc. Đorđe Nadrljanski ima bogat znanstveni i stručni opus; autor je 62 knjige (više od 300 znanstvenih radova i 70 projekata u području informatike). Nadzirao je 22 doktorske disertacije, 46 magistarskih radova i 15 stručnih radova te je bio mentor na oko 250 radova. Predavao je kao gostujući profesor na redovnim i poslijediplomskim studijima informatike na fakultetima u Novom Sadu, Beogradu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku i Zagrebu.

Ključne riječi: Stručna praksa, modeli organizacije prakse, visoko obrazovanje

E-mail: Kontakt 

 

Naslov: Models of practical training
Autor: Grupa autora
Broj stranica: 220
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-646-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.