Romana_Duvnjak_Moje_pjesme_moji_snovi_unutrasnjostWEB
Product Code: W-0996

MOJE PJESME, MOJI SNOVI, Romana Duvnjak

9,95 €
Manufacturer Redak

Sažetak:

Zbirka se sastoji od pjesama koje je autorica pisala od njezinih najranijih spisateljskih dana. Pojedine pjesme pripadaju i nedavnom izričaju. Objavljivane su u Međunarodnim zbirkama pjesama i potom sjedinjene u zajednički uvez pod nazivom Moje pjesme, moji snovi. Izražavaju najraznovrsniju paletu osjećaja koji se reflektiraju u autoričinom izričaju prenesenom na papir u vidu stilski obrađenih stihova.

Bilješka o autoru/autorici:

Romana Duvnjak rođena je u Zadru 13.08.1971. Djetinjstvo provodi u Kruševu gdje se od malena susreće s ljepotama krškog krajolika te se on usađuje duboko u njezinu svijest. Vikende često u obiteljskom krugu provodi na Velebitu. Iz Kruševa odlazi u Maslenicu gdje nastavlja djetinjstvo. Ondje zbog ljubavi prema moru, galebovima i novigradskim svićajama prvi put osjeća poriv za pisanjem. Najprije piše pjesme, kratka prozna djela, te romane. Osnovnu školu završava u Maslenici, gdje živi do odlaska na fakultet. Nakon osnovne škole u Srednjoj medicinskoj školi Zadar završava smjer farmaceutskog tehničara. Odlazi zatim u Zagreb te na fakultetu Kemijskog inženjerstva i tehnologije stječe zvanje inženjera kemijske tehnologije. Udaje se u Gradinu pokraj Virovitice. Ima muža i troje djece. Živi u Gradini.
 Do sada je objavila prvi dio romana „Bogata nasljednica“, kratku proznu priču „Prijatelji“, te je u Međunarodnim zbirkama poezije i proze sudjelovala sa svojim pjesmama i pričama.

Pjesme i kraća prozna djela objavljuje do sada u Međunarodnim zbirkama poezije i proze.
„Moje pjesme, moji snovi“ prva joj je objavljena zbirka pjesama.

Ključne riječi: poezija, Romana, Duvnjak, Moje pjesme, moji snovi

E-mail: Romana Duvnjak 

 

Naslov: Moje pjesme, moji snovi
Autor: Romana Duvnjak
Broj stranica: 120
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-642-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.