TEMPLATE-ZA-WEB-NASLOVNICE_WEB-vlahove-price
Product Code: W-0994

VLAHOVE PRIČE, Ana Bašić

80,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

VLAHOVE PRIČE su zgode dječaka po imenu Vlaho,koji istražujući svijet ko i svako dijete oko sebe. U tom svojoj zanesenosti nesmotreno i ne namjerno odlazi od kuće, te na svoj način doživljava okolinu na koju nailazi. Slikovnica, odnosno tekst je napisan u stihu, što u biti plijeni dječju pozornost. Po sadržaju je priča i edukativan i stimulativna.
Dječja poezija ili proza, no za ranu dob od velikog je značaja za svaku sredinu, pogotovo kada je u ovakvim događajima uključena interakcija autora i djece. Osim toga ovakve slikovnice se lako prerađuju u igrokaze.

Bilješka o autoru/autorici:

ANA BAŠIĆ je rođena u Dubrovniku 20.lipnja 1961.godine. Studiji umjetnosti, književnosti, prava. Predsjednik ULIPUD-a, USUD-a Ana Bašić i voditelj KUS-a. Prva zbirka poezije je objavljena 1978.g.Dio je svjetske književne akademske zajednice - Žirano među 100 najboljih pjesnika na svijetu. Iza sebe ima 215 skupnih i 41 samostalnu izložbu osobnog stila “ŠOK ART “. 2019.g.tiskana je i promovirana slikovnica ŠALJIVI BROJEVI.

Ključne riječi: PRIČA. VLAHO dubrovački zaštitnik.

E-mail: Ana Bašić 

 

Naslov: Vlahove priče
Autor: Ana Bašić
Broj stranica: 12
Nakladnik: UDRUGA SAMOSTALNIH UMJETNIKA DUBROVNIK-ANA BAŠIĆ USUD-ANA BAŠIĆ
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-48884-0-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.