Lili_Lokin_Kutija_sandala_br38_naslovnica_WEB
Product Code: W-0950

KUTIJA SANDALA BR. 38, Lili Lokin

120,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

"Ono svakodnevno i obično jedino je što nam pripada", i nalazi se u jednoj običnoj kutiji od cipela. U takvim se kutijama čuvaju uspomene i sitnice velikog značaja koje autorica izvlači na svjetlo dana kao iz čarobnjakovog šešira.
I sve što je obično postaje posebno i dragocjeno. U malim dnevnim rutinama, raspoloženjima, marginalnim zbivanjima i perifernim slikama oživljavaju ljepote, začudnosti i povodi za propitivanjem o ljudima, svijetu, vremenu u kojem živimo i onom koje je ostalo iza nas.
Lako i poetično, nekad s dozom humora, nekad uz malo nostalgije, priče i zapisi iz "Kutije sandala br. 38" pričaju o životu običnog čovjeka: o danima u kojima se naizgled ništa ne događa, o slučajnim susretima, o kavi, o malom dućanu i velikom robnom centru, o čekanju na blagajni, o mirisima prošlosti i slikama sadašnjosti, o jutrima, buđenju, o malim i velikim početcima, o Novim godinama i siječanjskoj pustoši… o
raznolikim dijelovima onih nenaglašenih životnih iskustava u kojima se svi prepoznaju
Priče i zapisi u knjizi prate jednogodišnji tijek vremena kroz mijene i ritam godišnjih doba, suptilno ih povezujući s ljudskim doživljajima, običajima, navikama i promišljanjima.

Bilješka o autoru/autorici:

Autorica je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.
Radila je u sustavu odgoja i obrazovanja kao srednjoškolski profesor i djelovala kroz civilno društvo kao autor i voditelj projekata iz područja odgoja za ljudska prava u sustavu predškolskog odgoja. I dalje povremeno sudjeluje na sličnim projektima.
Posljednjih godina radi pri servisu za kreiranje sadržaja, grafičko oblikovanje i izdavaštvo gospodarske udruge „Artstudio“.
Kontinuirano piše priče za djecu i odrasle, i sve koji se tako osjećaju.

Ključne riječi: Priče, kutija, sandale, zapisi, trenutci,

E-mail: 

 

Naslov: KUTIJA SANDALA BR. 38
Autor: Lili Lokin
Broj stranica: 150
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-620-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

There are yet no reviews for this product.