Abed_Nego_presveto_trojstvo_WEB
Product Code: W-0941

OD OCA I/PO SINU PO SINU, PRESVETO TROJSTVO, Abed Nego

95,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

 Autor Abed Nego u djelu sjajno objašnjava otajstva kršćanske vjere. Na pristupačan način govori o velikoj teološkoj problematici između Katoličke Crkve i Istočnih pravoslavnih Crkava te nudi prikladno rješenje za najveću živuću temu u teološkom raspravama među spomenutim Crkvama. Ta tema je bila temeljni razlog povijesnoga raskola Crkava 1054. godine, a za nju se ustalio naziv pitanje filioque. Autor u knjizi govori o povijesnome razvoju vjere Crkve, Presvetome Trojstvu, Isusu Kristu te o djelima Duha Svetoga u svijetu. Svakome vjerniku djelo se preporučuje, za duhovni rast te za produbljivanje znanja i vjere o temeljnim kršćanskim otajstvima. Djelo se preporučuje i svima onima koji nisu upoznati sa vjerom a koji je žele upoznati. 

Bilješka o autoru/autorici:

Za sve kojima treba kontakt autora sa bilo kojom nakanom:
abednego.anc@gmail.com

Ključne riječi: filioque, pravoslavlje, Isus Krist, Duh Sveti, Presveto Trojstvo, Trojstvo, Sveto Trojstvo, Katolička Crkva

E-mail: Abed Nego

Naslov: Od Oca i/po Sinu po Sinu, Presveto Trojstvo
Autor: Abed Nego
Broj stranica: 126
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-619-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

There are yet no reviews for this product.