Zona visokog rizika-wb
Product Code: W-0922

ZONA VISOKOG RIZIKA, Philippe Perković

80,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Negdje daleko, na bespućima oceana, nastala je nesvakidašnja priča o opasnim susretima na moru. Knjiga opisuje zanimljiv život mlade osobe željne stvaranja boljeg životnog standarda i upoznavanja novih kultura i naroda, ostavlja dojam putopisne knjige u kojoj se naglim preokretom u radnji autor usmjerava na akcijsku tematiku. Davna, već zaboravljena vremena piratstva, ponovno postaju dio svakodnevnice mornara na opasnim predjelima oceana.

Bilješka o autoru/autorici:

Philippe Perković je mlada osoba koja je započela svoju karijeru u poslovima osiguranja sa 18 godina. Karijeru je započeo u zaštitarskoj firmi AKD Zaštita d.o.o na poslovima prijevoza vrijednosne pošiljke, interventnog zaštitara i tjelohranitelja. Iz želje za napredovanjem u životu i poslu, prijavio se na poslove osiguranja komercijalnih brodova koji su plovili kroz zonu visokog rizika u Indijskom oceanu. Osiguranje u Indijskom oceanu je započelo nakon učestalih piratskih napada na komercijalne brodove i njihovu posadu. Nakon nekog vremena u zaštitarskim poslovima, Philippe se odlučuje na promjenu karijere te nakon novih obuka počinje raditi kao skiper/zapovjednik jahte na luksuznim jedrilicama i katamaranima u Jadranskom moru

Ključne riječi: Piratstvo, Somalijski pirati, Moderno piratstvo, Zona Visokog Rizika, Pirati na moru, Osiguranje brodova od pirata, Pirati.

E-mail: Philippe Perković

Naslov: Zona Visokog Rizika
Autor: Philippe Perković
Broj stranica: 130
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-602-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

There are yet no reviews for this product.