otorinolaringologija-naslovnica WK
Product Code: W-0911

OTORINOLARINGOLOGIJA S KIRURGIJOM GLAVE I VRATA, Grupa autora

129,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Nove spoznaje u dijagnostici i liječenju bolesti uha, nosa i grla te kirurgije glave i vrata rezultirali su potrebom za sastavljanjem novog udžbenika iz otorinolaringologije. Udžbenik „Otorinolaringologija s kirurgijom glave i vrata“ djelo je sedamnaest koautora, izrađen je za potrebe nastave iz predmeta otorinolaringologija i prilagođen je suvremenim edukacijsko - didaktičkim zahtjevima studenata diplomskih studija medicina i dentalna medicina te studija sestrinstva. Ova knjiga predstavlja udžbenik za više studija te može biti korištena u različitom obujmu, prilagođeno pojedinom nastavnom programu.

Bilješka o uredniku:

Doc. dr. sc. Petar Drviš, dr. med. specijalist je otorinolaringolog i subspecijalist audiolog. Pročelnik je Odjela za audiologiju i bolesti uha Klinike za bolesti uha, nosa i grla s kirurgijom glave i vrata Kliničkog bolničkog centra Split. Docent je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Sudjelovao je u organiziciji više stručnih i znanstvenih skupova. Autor je niza znanstvenih članaka te radova prezentiranih na domaćim i međunarodnim znanstvenim i stručnim skupovima. Dobitnik je Plakete grada Zagreba za 2006. godinu kao član tima za kohlearnu implantaciju Kliničkog bolničkog centra “Sestre milosrdnice” u Zagrebu.

Ključne riječi: Otorinolaringologija, ORL, kirurgija glave i vrata


Naslov: Otorinolaringologija s kirurgijom glave i vrata
Urednik: Petar Drviš
Broj stranica: 238
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-595-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.