Prica_o_tri_broda_WEB
Product Code: W-0934

PRIČA O TRI BRODA, Rajna Kovačević

115,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Priča inspirirana istinitim događajem iz ožujka 2015. godine kad su se zbog orkanske bure nasukala tri teretna broda, Krka i Orebić podno brda Marjan u Splitu te Vranjic kod otoka Čiova. Brodovi su bili namijenjeni za rezalište.

Ova priča je jedan njihov drugačiji put.

Bilješka o autoru/autorici:

Rajna Kovačević, rođena u Šibeniku gdje nakon opće gimnazije završava studij i stječe zvanje dipl. ekonomist za menadžment u turizmu, nautički smjer.

Karijeru počinje kao novinarka Jutarnjeg lista u Šibeniku. Novinarstvom se nastavlja baviti u Zagrebu gdje kratko radi u časopisu Arena te kasnije u CARNET-u (Hrvatska akademska i istraživačka mreža).

Poput svojih predaka pomoraca s Hvara, Rajna se ukrcava na svoj  prvi brod, prekooceanski kruzer Rhapsody i to u službi fotografa.

Planira ostati šest mjeseci, međutim ostaje deset godina. Napreduje od fotografa do menadžera na odjelu fotografije. Nakon putovanja na petnaest različitih kruzera, posjećuje više od četrdeset zemalja svijeta.

Osim sto piše priče za malu i veliku djecu, Rajna radi kao novinar, fotograf i naravno pomorac. Najdraže more joj je Jadransko.

Ključne riječi: Brod, brodovi, pomorci, plovidba, tanker, kruzer, trajekt, nasukani brodovi, rezalište, more, bura, oluja, putovanje, Stari Grad, Split, Splitska plovidba, čiovo, Marjan

E-mail: Rajna Kovačević 

 

Naslov: Priča o tri broda
Autor: Rajna Kovačević
Broj stranica: 24

Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-609-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

There are yet no reviews for this product.