Zrinka Ana - Ipak se kreće - naslovnica-300x419
Product Code: W-0676

IPAK SE KREĆE, Zrinka Ana

Sažetak:

Pjesme o ljubavi, prirodi i životu

Bilješka o autorici:

Zrinka Pelicarić rođena je 11.veljače1978.u Osijeku. Djetinjstvo i osnovnu školu završava u Orahovici. Ratno stanje dovodi ju natrag u Osijek gdje upisuje srednju Medicinsku školu. Unatoč velikom uspjehu u području zdravstva, upisala je Pedagoški fakultet smjer matematika-fizika, također u Osijeku, gdje se potpuno pronalazi. Po završetku fakulteta, dobiva prvo zaposlenje u osnovnoj školi u Salima na Dugom otoku, gdje zasniva i obitelj. Šest godina kasnije seli se u Biograd radi poslovne ponude u tamošnjoj srednjoj školi. Nakon tri godine, zapošljava se u Osnovnoj školi Biograd, gdje radi i dan danas.

Nakon brojnih poslovnih i obiteljskih obveza, konačno je došao red i na ostvarenje davnog sna, izdavanja zbirke pjesama.

Ključne riječi: ipak se kreće, ljubav, priroda, život

E-mail: Zrinka Ana

Naslov: IPAK SE KREĆE
Autorica: Zrinka Ana
Broj stranica: 116
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-429-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.