ZBIRKA RIJEŠENIH PRIMJERA IZ PRIMIJENJENE MATEMATIKEZBIRKA RIJEŠENIH PRIMJERA IZ PRIMIJENJENE MATEMATIKE
Product Code: W-430

ZBIRKA RIJEŠENIH PRIMJERA IZ PRIMIJENJENE MATEMATIKE

120,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:

Zbirka zadataka pisana je prema nastavnom programu Elektrotehničkog odjela Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Namijenjena je studentima specijalističkog diplomskog stručnog studija za kolegij Matematika. Zbirka je podijeljena u tri poglavlja: Funkcije više varijabla, Dvostruki integrali i Sustavi diferencijalnih jednadžbi.

Zbirka sadrži 190 detaljno i postupno riješenih primjera i zadataka. Na kraju svakog poglavlja dani su i zadatci za samostalno rješavanje.

Sadržajem i metodičkim pristupom zbirka je prilagođena studentima elektrotehnike, ali i drugih politehničkih stručnih studija.

Bilješka o autorima:

Ivica Vuković, diplomirao matematiku na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu. Viši predavač matematičkih kolegija na Elektrotehničkom odjelu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Autor više udžbenika i zbirki zadataka za stručne studije.

Anđa Valent, završila studij matematike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, gdje je magistrirala i doktorirala iz područja teorije reprezentacija. Predavač matematičkih kolegija na Elektrotehničkom odjelu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu

Ključne riječi: Matematika, funkcije više varijabla, dvostruki integrali, sustavi diferencijalnih jednadžbi.

Naslov: Zbirka riješenih primjera iz primijenjene matematike
Autori: Ivica Vuković, Anđa Valent
Broj stranica: 196
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-247-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.