Grubisic_izvezi_na_pucinu-300x419
Product Code: W-0708

IZVEZI NA PUČINU, Ivan Grubišić

70,00 kn

Sažetak:

Knjiga sadrži predavanja održana u okviru tribine Suvremeno društvo i duhovnost, u razdoblju od 1997. Do 1999. godine. Osnovna je misao da treba iskoračiti iz uobičajenog načina mišljenja i ponašanja i krenuti „na pučinu“ kako bismo se ostvarili kao ljudi, a i kao kršćani u punom smislu te riječi.

Bilješka o autoru:

Don je Ivan je rođen 1936. U Dicmu, a umro je 2017. u Splitu. Bio je inicijator osnivanja Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve, pokretač biblioteke Dijalog, autor šesnaest knjiga te urednik četiri zbornika, saborski zastupnik. Dobitnik je državne nagrade na promidžbu i popularizaciju znanosti, godišnje nagrade grada Splita, nagrade « Velimir Terzić» za promidžbu demokracije u Hrvatskoj te nagrade za životno djelo Slobodne Dalmacije. 2007. predsjednik Mesić ga je odlikovao Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića, za osobite zasluge u kulturi.


Ključne riječi: kultura življenja, izlazak na pučinu, autentičnom življenje kršćanstva

E-mail: Mirjana Nazor

Naslov: Izvezi na pučinu
Autor: Ivan Grubišić
Broj stranica: 218
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT - ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-7550-22-6 
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.