FPZ -WEB-NASLOVNICE-300x419
Product Code: W-0723

PRIMJENA TEORIJE IGARA U PROMETU I LOGISTICI, izv. prof. dr. sc. Jasmina Pašagić Škrinjar i doc. dr. sc. Borna Abramović

Sažetak:

Ovaj udžbenik namijenjen je studentima Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu kao obvezna literatura za kolegij Teorija igara. Ona može korisno poslužiti studentima s drugih fakulteta i veleučilišta na kojima se izučava teorija igara. Naći će u njoj korisne spoznaje i stručnjaci iz prakse koji moraju donositi odluke koje su u vezi s odlukama suprotstavljenih strana. Obrađena je i osnova teorije igara: terminologija, analiza matrice isplate, metode određivanja strategija.

Bilješka o autorima:

Jasmina Pašagić Škrinjar rođena je 1973. godine u Zagrebu. Od 2000. godine zaposlena je na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. U znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora izabrana je 16. prosinca 2013. Napisala oko 40 znanstvenih i stručnih radova. Sudjelovala je u nekoliko znanstveno-istraživačkih projekata.

Borna Abramović rođen je 1977. godine u Slavonskom Brodu. Od 2006. godine zaposlen je na Sveučilištu u Zagrebu Fakulteta prometnih znanosti. Od 2012. godine izabran je u znanstveno nastavno zvanje docent i obnaša funkciju voditelja Katedre za organizaciju željezničkog prometa. Napisao je preko 90 znanstvenih i stručnih radova te jedan sveučilišni priručnik i fakultetsku skriptu. Sudjelovao je i aktivno sudjeluje na znanstveno istraživačkim projektima.

Ključne riječi: teorija igara, optimalne strategije, Nashova ravnoteža, kriterij von Neumann, igre pregovaranja

Naslov: Primjena teorije igara u prometu i logistici
Autor: izv. prof. dr. sc. Jasmina Pašagić Škrinjar i doc. dr. sc. Borna Abramović
Broj stranica: 186
Nakladnik: Fakultet prometnih znanosti Zagreb
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-243-095-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.